DIY

DIY
DIY, cheerleading

sobota 16. dubna 2016

Cheerleading training a typy pro zlepšení flexibility

Ahoj dneska vám poradím jak zlepšit svou flexibilitu a také něco málo o cheer trénincích....

...začnu asi u tréninků, vím, že sem už něco málo řekla ale teď vám toho napíšu víc....
tréninky mám 3x týdně a to pondělí, pátek a už i v neděli. V neděli ho ale máme speciálně v gymnastické tělocvičně kvůli zlepšení akrobacie a i hlavně kvůli lepším podmínkám, přeci jenom v té gymnastické je celá plocha pokryta gymnastickým kobercem a je tam i trampolína kde se trénují salta a tak podobně. V neděli míváme trénink 1 hodinu a půl až dvě. 
Teď na trénincích trénujeme nové prvky do nové sestavy a zlepšujeme občas svoje skoky a flexibilitu. Proto mívám já a můj group (DCH Gold, náš název groupu) tréninky navíc kde trénujeme se svou trenérkou Luckou.

A teď něco málo k flexibilitě....
Jediný způsob jak zlepšit svou flexibilitu a dosáhnout tak třeba provazu nebo už jen se dotknout špiček u nohou dosáhnete jen tím, že se budete průběžně protahovat a uvidíte pokroky. Další lepší věc je když jste na to dva navzájem si pomůžete přitlačíte druhého více k zemi a tak podobně. Musíte tomu dát čas a snahu přesto že to bolí ale jde to!!!
Záda protahujte tím, že si uděláte most a nebo ve dvou jako vidíte na fotce. (viz
obr. č. 1)
Pro lepší rozštěp, si podložte nohu žíněnkou nebo matrací čímkoliv abyste měli jednu nohy výš a dejte lokty na zem, stejně tak můžete udělat u provazů. (viz obr. č.2)
Jak na scorpiona musíte mít hodně protažené záda a postup? (viz obr. č. 3)
A poslední co je, je protahování ,,topa,, (flyera) na heel a arrow and bow. (viz obr. č 4)
obr. č.1
obr. č. 2
obr. č. 3
obr. č. 4




















Doufám, že se článek líbí 
CHR <3

Žádné komentáře:

Okomentovat