DIY

DIY
DIY, cheerleading

neděle 9. října 2016

Důležité vybavení každého Cheerleadera

Ahoj!!
přemýšlela jsem, že zase napíšu nějaký článek o "cheeru" a napadl mě článek o tom co mají/ co musí mít "cheerky" 


Takže začnu u základů což jsou boty, boty musíme mít čistě bílé i s bílou podrážkou, může na nich být barevný pruh nebo tak něco ale musí být bílé, a je to z důvodu aby měli všichni stejně barevné boty v týmu. Ale proč zrovna bílé???.... Protože u bílých se vidí zda u skoků máme proplé špičky a ne tzv. flexy. Toto se týká ale spíše u stuntovacích částí, u dancu mohou být boty černé a nebo mají "cheerky" při dance kategorii piškoty.

Přesouváme se k oblečení, u oblečení řeším teď spíš soutěžní oblečení a ne oblečení na tréninky, protože to už je podle nás v čem půjdeme trénovat a co je pro nás pohodlné na trénování.
Takže na soutěžích máme dresy buď jsou delší normálně jako tričko a nebo jako crop top. Na dresu je vždy nebo měl by většinou být název týmu. Pak máme také týmová trička, mikinu, cheer kraťásky, sukně a různé mašle, které máme na vlasech, buď na obyčejném vysokém culíku a nebo zakombinované v nějakém účesu.

Jediné co, tak my máme mašli na culíku dopředu ne vzadu. (viz foto č. 1a, 1b).
foto č.1b
Teď něco málo k oblékání na soutěži....Dres máme většinou v "týmovce" kde jsme všichni, ale třeba v kategorii "group stunt" nebo "double partner stunt" máme ty cheer kraťásky a týmové tričko a mašli podle barvy "groupu" nebo "doubliny". Třeba já byla v groupu co se jmenoval  DCH gold tak jsme měli zlaté mašle a holky co měli doublinu se jmenovali DCH black tak měli černé mašle.
foto č.1a
A poslední věc na, kterou bych málem zapomněla jsou POMPONY nebo-li my tomu říkáme zkráceně "pomy" ty ale používáme spíše na basketové zápasy kde podporujeme a pak taky na soutěže většinou na "mistráky" (MCHČR) kde to je jako na normální soutěži akorát tam máme v sestavě zařazený i pokřik ke, kterému "pomy" potřebujeme a kromě nich také papírové desky v týmových barvách (černá, zlatá, bílá).

To je nějak vše o tom co my "cheerky" potřebujeme a máme a bez čeho se neobejdeme :)
Doufám, že se vám tento článek líbil.
CHR <3
týmová trička
dres
mašle, cheer kraťásky, pomy, sukně
boty

Žádné komentáře:

Okomentovat