DIY

DIY
DIY, cheerleading

neděle 13. března 2016

NJ Cheer Open 2016

Ahoj přidávám článek o soutěži v NJ.....

Když jsme přijely, převlékly jsme se do dresů a šli se rozcvičit abychom byly ready na naše vystoupení. Když jsme byly na řadě s mým groupem byly jsme nervózní ale řekli jsme si bude to jen 1 minuta to dáme. Nakonec to sice nedopadlo tak skvěle jak jsme chtěly ale přesto jsme porazily jeden tým a skončily tak na 4. místě. Ano mělo nás být v kategorii 6 ale jeden tým nedorazil.
Ale týmové vystoupení dopadlo úžasně!!! vše jsme zajely tak jak jsme měly ale kvůli problémům, které se nakonec nemohly vyřešit jsme stejně skončily na 2. místě a odvezly si stříbrné medaile. Pro nás to je stejně vítězství, protože jsme to zvládly bez jakékoliv srážky (tj. nestrhly nám žádný bod dolů), a to je pro nás veliký úspěch to, že se nám to povedlo.
Moc jsme si to užily, dokonce jsem si vyzkoušela jaké to je být top ne jen já ale i ostatní holky z našeho týmu... trenérky jsou na nás hrozně moc pyšné a už přemýšlí co za prvky nám dají do nové sestavy, kterou pojedeme v Hradci,  Cheer up and Let´s go girls!!!!
CHR <3


Žádné komentáře:

Okomentovat